S Coachingom za vodje v sebi poiščete vire, ki okrepijao vas in vašo karizmo In je seveda coach sposoben priti zraven
9KI Coaching, Vojko J Kalan, Kamnik, Cesta dr. Tineta Zajca 17, Osrednja Slovenija, 1241, SI. +386 40 691 006
Povej še drugim, kajti vsak potrebuje Coacha Coaching s pomočjo Astrologije je hitrejši in bolj uspešen. Astrologija je pomembna za vse, ki so pripravljeni sprejeti odgovornost nase.
Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail

Povej naprej

Coach Vojko: Tu je nekaj malega o meni ...
… ja, včasih se tudi prepotimo…

Vedno, ko se pogovarjam z Vojkom, sama pridem do pravih odgovorov. To je odlično zame.

Elena Marciano, Španija

V mladih letih me je premamila tehnika. Elektronika, računalniki. Pogovor z ljudmi iz vsega sveta preko radijskih postaj je bilo moje vsakodnevno veselje in zadovoljstvo. A se nisem zavedal, da me zanimajo ljudje, tehnika ne toliko.

Tipologija osebnosti in astrološke lastnosti človeka pa mi niso pomagale v komunikaciji z njim. Tako sem koncem devetdesetih let pristal v Šoli za novo znanje: Glottanova. Dve leti andragoškega krožka me je vodilo v šolanje za Poslovno komunikacijo z NLP.

Profesionalno sem ‘pristal’ v informatiki. Ugotovil sem, da imam kot organizator informacijskih sistemov več opravka z ljudmi kot pa z računalniki. Tehnologija ne prinaša rešitev. Problemi so se pojavljali med ljudmi - in med ljudmi smo tudi našli rešitve.

Trije letniki šolanja v petih letih prakse z odličnimi NLP Coachi, so mi dali obilo znanja in neprecenljive izkušnje, ki sem jih dnevno uporabljal pri svojem vsakodnevnem delu kot vodja informacijskega sistema na komercialni televiziji. Coaching postane orodje za osebno rast.

Da bi se laže znašel med ljudmi v podjetju. In ker me ves čas zanimajo ljudje in življenje, sem v začetku devetdesetih let pričel raziskovati tipologije osebnosti: Veda Eneagram me je vodila do druge, še starejše tipologije in astrologije v enem: Devetzvezdni KI - ta je osnova Feng Shui-a. To znanje mi pomaga, da klientu pomagam, da do svojih virov pride lažje in hitreje.

Leta 2009 sem se odločil pustiti tehniko in informatiko kot glavno področje mojega dela - in zaslužka. Od tedaj naprej so ljudje in njihovi cilji moje pozornosti.

Coaching je moj priljubljeni način dela, saj moje izkušnje kažejo, da svetovanje pomaka kaj malo, coaching pa postavi življenje ljudi na nov, boljši nivo.

Človek

Beseda Coach mi je pomenila - ‘kočija’

V moje življenje pride - Coach

Bom kdaj Coach?

Kdaj bom Coach?

Poslovni Coach - Življenjski Coach

Življenjski Coaching, Poslovni Coaching, Coaching za vodje, coaching za športnike
9KI CoachingVrste CoachingaKako poteka coachingVeč informacijCoach Vojko
Coaching s pomočjo Astrologije je hitrejši in bolj uspešen. Astrologija je pomembna za vse, ki so pripravljeni sprejeti odgovornost nase.Moderen Coach s tradicijo - S prastarimi in modernimi prijemiVojko Kalan - Življenjski Coach in Astrolog, Huna praktikModeren Coach s tradicijo - S prastarimi in modernimi prijemi