S Coachingom za vodje v sebi poiščete vire, ki okrepijao vas in vašo karizmo In je seveda coach sposoben priti zraven
9KI Coaching, Vojko J Kalan, Kamnik, Cesta dr. Tineta Zajca 17, Osrednja Slovenija, 1241, SI. +386 40 691 006
Povej še drugim, kajti vsak potrebuje Coacha
Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail

Povej naprej

Coaching s pomočjo Astrologije je hitrejši in bolj uspešen. Astrologija je pomembna za vse, ki so pripravljeni sprejeti odgovornost nase.
Aktivni ljudje radi izkoristijo čas

Najraje vas pokličem, ko imam izziv.

- anonimni klient

Več informacij

Anonimnost tajnost in zaupnost podatkov

Vsak coaching je za klienta anonimen. Vsi podatki o klientu so zaupni. O klientu ne delam nobenih fizičnih zapisov in vsak klient vse zapise, ki jih naredi sam - odnese s seboj.

Še večja anonimnost

Ker nekateri klienti želijo še večjo anonimnost, imam rešitev tudi zanje. Kličejo me lahko na komercialno telefonsko številko 090 6080. Tako poskrbijo tudi za anonimnost imena in drugih osebnih podatkov.

Anonimni Coaching

Coaching za vodjo

Coaching na terenu

Čeprav je zaželeno, da si klient za coaching vzame čas, ki je namenjen le temu - notranjemu delovanju - je mogoče organizirati coaching ‘na terenu’. Tako klient prihrani čas. Kovčing na terenu je posebej primeren za športnike in tudi za vse, ki se redno ukvarjajo s športom, pa čeprav je coaching usmerjen k drugačnim njihovim ciljem.

Telesna aktivnost

Coaching med zmerno intenzivnimi telesnimi aktivnostmi daje izredno dobre rezultate in je zelo zaželen tako pri coachingu športnikov kot pri poslovnih ljudeh.


Več informacij

Coaching ‘na terenu’

Športnik je vodja. Coaching je za športnika pomemben

Življenjski coaching s pari

Ni pogosto, vendar so ljudje, ki menijo, da je njihov razvoj skozi coaching hitrejši, ko ga delajo skupaj s svojim partnerjem, življenjskim sopotnikom.

Pare sprejmem z veseljem, vendar coaching poteka z vsakim posebej. Tako se vsak poglobi vase, drugi del coachinga pa klienta avtomatsko naredita sama - doma.

Coaching ni mediacija in pri željah skupnega coachinga jasno povem, da je to rast vsakega posameznika, ne pa poskus, da bi ostala skupaj.


Več informacij Žvljenjski coaching je za vsakogar

Coaching parov

Med fizično akivnostjo se v človeku sprožajo in  sproščajo najgloblja prepričanja in najboljše rešitve…Življenjski Coaching, Poslovni Coaching, Coaching za vodje, coaching za športnikeCoaching s pomočjo Astrologije je hitrejši in bolj uspešen. Astrologija je pomembna za vse, ki so pripravljeni sprejeti odgovornost nase.Moderen Coach s tradicijo - S prastarimi in modernimi prijemiVojko Kalan - Življenjski Coach in Astrolog, Huna praktikModeren Coach s tradicijo - S prastarimi in modernimi prijemi
9KI CoachingCoachingSam Svoj CoachVeč informacij